Складності у визначенні роду іменників(словник) - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
Як відомо, категорія роду іменників виявляється за семантико-граматичними або тільки граматичними ознаками. Але є іменники, рід яких граматично не зумовлений. У наведеному тут міні-словнику представлені іменники, визначення роду яких становить певні труднощі.