60-річчя члена-кореспондента НАН України І. П. Григорюка (Вісник НАН України, 2001)
24 жовтня виповнилось шістдесят років відомому вченому-біологу, завідувачу відділу
фізіології водного режиму рослин Інституту фізіології рослин і генетики НАН України
члену-кореспонденту НАН України Івану Панасовичу Григорюку.