Принципи створення нового українсько-російського словника - Гнатюк, І. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті викладено основні принципи створення академічного
«Українсько-російського словника», зокрема йдеться про засади формування
реєстру Словника, алфавітно-гніздовий спосіб організації матеріалу,
семантичну, граматичну та функціонально-стильову характеристику
реєстрових слів, подавання фразеологічного та ілюстративного матеріалу.