Сучасна ономастична лексикографія в Польщі - Михальчук, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті проаналізовано польську ономастичну лексикографію початку
ХХІ ст. Розглянуто особливості структури та лексичного матеріалу
словників, а також їх місце в сучасній слов`янській лексикографії.