Лексикографічні студії перекладацької спадщини Миколи Лукаша - Савчин, В. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
Стаття висвітлює особливості відображення перекладацької спадщини
Миколи Лукаша в сучасних лексикографічних джерелах. Автор статті
доводить необхідність створення реєстру лексики М. Лукаша та її введення
до академічної лексикографії.