Атрибутивні можливості іменних концептів як компонент їх лексикографічної характеристики - Шульгіна, В. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті запропоновано підхід до представлення в електронному словнику
вербалізованого концепту та його синтагматичних властивостей на прикладі
іменних концептів та їх атрибутивних можливостей. Простежено зв’язок
між фреймовою структурою такого концепту й відповідними аспектами
атрибутивних напрямів, гіпотетично здатних його характеризувати.