Матеріали до словника термінопонять кобзарського мистецтва - Іващенко, В. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У матеріалах пропонуємо неповний перелік основних термінопонять
кобзарського мистецтва, упорядкованих напівгніздовим способом на основі
опорного слова. Гніздування здійснюємо за ідеографічною класифікацією родо-видових понять.