Ідеографічний словник мови поетів-шістдесятників: концепція, принципи укладання - Міщук, У. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті розглянуто основні аспекти теорії і практики створення словників мови окремих авторів, зокрема системно-типологічної організації авторських словників, питання доцільності укладання лексикографічних праць за принципом довідковості тощо. На основі контекстуального опрацювання творчості поетів-шістдесятників запропоновано модель ідеографічного словника.