Корпуси жестових мов глухих: світовий досвід - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті здійснено огляд інтернет-ресурсів, присвячених корпусам
жестових мов. Виявлено основні мотиви й цілі створення таких анотованих
баз даних у США, Нідерландах, Німеччині, Японії та Греції, проаналізовано
основні принципи добору й анотування відеоінформації.