Матеріали до словника українських прізвиськ (прізвиська жителів с. Миколаїв Радехівського р-ну Львівської обл.) - Яцій, В. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті запропоновано словник прізвиськ, зафіксованих в одній
із західноукраїнських говірок с. Миколаїв Радехівського р-ну Львівської
обл. Разом із діалектним варіантом антропоніма стисло подано
мотивацію особових назв.