Науково-організаційна діяльність Інституту економіки (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України заслухала й обговорила результати наукової і науково-
організаційної діяльності однієї з найстаріших установ Академії — Інституту економіки
НАН України. З доповіддю про діяльність інституту за звітний період (1996—2000 рр.)
виступив його директор академік НАН України І. І. Лукінов.