Проспект словника “Логістика. Словник термінів” - Григорак, М.; Казимирова, І. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті окреслено засади створення термінологічного словника з
логістики – науки, яка стрімко розвивається в Україні, має власний
термінологічний апарат, проте досі не має кодифікації логістичної
терміносистеми в словнику галузевої термінології. Подано відомості про
склад, значення, характер та завдання словника, наведено структуру
словникової статі та інформацію про систему посилань. The principles of Dictionary of Logistics terminology creating are
described in the present article. Logistics as a science rapidly developing in
Ukraine has a great terminological apparatus, which still hasn’t got the
codification in a branch terminological dictionary. The information about
structure, meaning, character and aims of the dictionary is represented, the
structure of the dictionary entry and information about system references are
given.
Keywords: logistics, terminology, dictionary of logistics terminology.