Словники граматичних форм - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті розглянуто можливість створення словників окремих граматичних форм, їхня актуальність, насамперед для шкільної аудиторії, і проблеми, які розв’язують такі словники. Наголошено на питаннях, які виникають у мовця під час користування великими орфографічними словниками. Запропоновано два види граматичних словників.Ключові слова: граматичні форми, варіанти відмінкових закінчень, визначення роду іменників. In article possibility of creation of dictionaries of separate grammatical forms, an urgency of dictionaries for the user, first of all school audience is considered. Problems which solve similar dictionaries are specified. The accent on the questions arising at speaking at using by the big spelling dictionaries becomes. It is offered two kinds of grammatical dictionaries. Keywords: grammatical forms, variants of case inflections, definition of a sort of nouns.