МААН і міжнародне наукове співробітництво (Вісник НАН України, 2001)
24 вересня 2001 р. у Києві під час проведення міжнародного симпозіуму «Роль міжнародних організацій у розвитку загальноєвропейського науково-технологічного простору» відбулося чергове засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук, на якому були обговорені актуальні питання діяльності Асоціації, визначені заходи щодо підвищення її ролі у розвитку міжнародного наукового співробітництва, вирішенні низки наболілих проблем у сфері науки та освіти.