70-річчя члена-кореспондента НАН України В. Г. Литовченка (Вісник НАН України, 2001)
24 грудня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі фізики
напівпровідників та фізики твердого тіла, лауреату Державних премій України,
академічної премії ім. К. Д. Синельникова, почесному професору фонду Сороса (США)
члену-кореспонденту НАН України Володимиру Григоровичу Литовченку.