70-річчя члена-кореспондента НАН України С.Г. Одулова (Вісник НАН України, 2014)
3 листопада 2014 р. виповнюється 70 років відомому українському фізику Сергію Георгійовичу Одулову. Він народився у П’ятигорську, школу і університет закінчив у Києві. З 1966 р. безперервно працює в Інституті фізики НАН України, нині — на посаді головного наукового співробітника. У 1995 р. його обрано членом-кореспондентом НАН України