Із зали засідань Президії НАН України (24 вересня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• фізичні основи прогнозування
радіаційного ресурсу металу
корпусів ядерних реакторів
(доповідач — доктор
фізико-математичних наук
С.О. Котречко);
• про наукову та науково-
організаційну діяльність
Інституту гідромеханіки
НАН України (доповідач —
академік НАН України
А.Ф. Булат);
• про наукову та науково-
організаційну діяльність
Інституту фізики конденсованих
систем НАН України (доповідач —
академік НАН України
В.М. Локтєв);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників
НАН України (доповідач —
член-кореспондент НАН України
В.Л. Богданов);
• кадрові та поточні питання.