Інституту органічної хімії НАН України – 75 років (розширене урочисте засідання Відділення хімії НАН України та вченої ради Інституту) (Вісник НАН України, 2014)
17 жовтня 2014 р. у приміщенні Інституту органічної хімії НАН України відбулося розширене урочисте засідання Відділення хімії НАН України
та вченої ради Інституту, присвячене 75-річному ювілею установи. Серед
гостей були представники Президії НАН України, академічних інститутів, вищих навчальних закладів, наукової громадськості та міської влади.