Оплот українського бронетанкобудування (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України М.Д. Борисюка) (Вісник НАН України, 2014)
21 листопада 2014 р. виповнюється 80 років від дня народження всесвітньо
відомого вченого в галузі бронетанкобудування, начальника Харківського
конструкторського бюро ім. О.О. Морозова (1990—2011 рр.), Генерального
конструктора зі створення бронетанкової техніки та артилерійських
систем України, генерал-лейтенанта, Героя України, лауреата Ленінської
премії, двічі лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки,
професора, доктора технічних наук, члена-кореспондента НАН України
Михайла Дем’яновича Борисюка.