Західно-Українська Народна Республіка: втілення державницьких традицій - Ісаєвич, Я. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
У статті розглядається роль традицій державотворення в тисячолітній історії України, зокрема, їхні національно-культурні чинники.