Польський військовий меморіал на Личаківському цвинтарі - Харчук, Х. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Показано хід будівництва польського військового цвинтаря у Львові у 20-ті рр.
ХХ ст. та його знищення у радянський період. In article were shown the course of building polish military cemetery in Lviv in
20th of XX century and its destruction at the soviet period