“Українська хвиля”: відлуння злуки УНР і ЗУНР - Муравський, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано передумови та перебіг акції “Українська хвиля”, визначено
її вплив на подальше розгортання суспільно-політичних процесів у західних областях УРСР. The article analyzes the preconditions and course of the action “Ukrainian wave”,
defines its impact on the further development of socio-politcal processes in the Western
region of the Ukrainian SSR.