Евреи в Западно-Украинской Народной Республике - Коган, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано становище єврейської громади в роки українсько-польської війни 1918–1919 рр. в Східній Галичині, визначено політичні настрої цієї етнічної групи, наведені приклади співпраці з українцями. The article explores the situation of the Jewish community during the PolishUkrainian War of 1918-1919 in the Eastern Galicia. It scrutinizes politicals moods within this ethnical group and lists instances of Jewish-Ukrainian cooperation.