ЗУНР у маніпулятивних технологіях сучасних громадсько-політичних організацій і партій - Адамович, С. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано спроби політичних сил використати спадщину ЗУНР у політичних процесах в Україні наприкінці ХХ – на початку ХХІ ст. The article analyzes the attempts of the political forces to use the heritage of the ZUNR in the political processes taking place in Ukraine in the late 20th - early 21st century.