Тимчасовий союз УГА з Добрармією та його наслідки - Байло, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Охарактеризовано зовнішню політику урядів УНР та ЗО УНР, розглянуто передумови укладення та основні умови союзу УГА та Добровольчої армії, визначено наслідки договору для подальшого розгортання національно-визвольної боротьби. The article analyzes foreign policy of the UNR and the ZO UNR governments and
explores circumstances under which the agreement between the UGA and the Volunteer
Army was signed. It analyzes the text of the agreement and scrutinizes its consequences
for the Ukrainian national liberation struggle.