Armia Halicka jako przeciwnik Wojska Polskiego 1918–1919 - Krotofil, M. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Показано створення та реорганізацію Збройних сил ЗУНР, бої бригад Галицької армії в ході українсько-польської війни (листопад 1918 – липень 1919 рр.). The article explores attempts to reorganize the Military Forces of the ZUNR and battles fought by the Galician Army during the Polish-Ukrainian War (November 1918 – July 1919).