На шляху до Злуки: галицький чинник у розвитку української національної ідентичності на Наддніпрянщині (1917 – початок 1919 рр.) - Басара-Тиліщак, Г. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Охарактеризовано вплив галицького чинника на процес національної самоідентичності українства в роки національної революції. The article characterizes the influence of Galician factor on the process of national self-identification of the Ukrainians during the National Revolution.