Український політикум у другій половині 1919 – першій половині 1920 рр.: консолідація чи конфронтація? - Соляр, І. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано взаємини політичних партій Галичини і Наддніпрянщини на
завершальному етапі української революції, охарактеризовано спроби об’єднання
в різних політичних конфігураціях на території УНР та в еміграції. The article provides an analysis of relations among political parties of Galicia and
Central Ukraine (Naddniprianschyna) at the final stage of Ukrainian revolution and their
attempts to unite in various political configurations on the territory of the Ukrainian
National Republic and in the emigration.