Громадсько-політична діяльність Степана Витвицького в роки національно-визвольних змагань (1918–1923) - Швед, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано участь Степана Витвицького в революційних подіях листопада 1918 р., розглянута його діяльність в державних інституціях ЗУНР, проаналізовано його взаємини із чільними діячами української держави. The article explores Stepan Vytvyts’kyi’s participation in the revolutionay events of November 1918 and his activities in the ZUNR institutions. It also analyzes Vytvyts’kyi’s relations with the Ukrainian state leaders.