Державотворча діяльність Дмитра Левицького (1914–1923) - Лаврук, Б. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано внесок Дмитра Левицького у розбудову державних інституцій Західно-Української Народної Республіки, охарактеризовано його діяльність в дипломатичній місії, яка вела переговори про злуку УНР та ЗУНР в єдину державу. The article analyzes the contribution of Dmytro Levyts’kyi to the development of
state institutions of the West Ukrainian People’s Republic. It characterizes Levyts’kyi’s
role in the diplomatic mission that participated in the negotiations about the UNR and
the ZUNR unification into one state.