Андрій Жук у національно-визвольних змаганнях (1914–1923) - Шульгата, Н. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Охарактеризовано діяльність А. Жука в роки української революції, його
внесок у діяльність Союзу Визволення України, Загальної Української Культурної
Ради, еміграційного уряду ЗУНР. The article characterizes the activities of Andrii Zhuk in the years of the Ukrainian
Revolution, his contribution to the functioning of the Union for the Liberation of Ukraine,
the General Ukrainian Cultural Council and the ZUNR government-in-exile.