Євген Петрушевич і Ярослав Окуневський: історія однієї “Сильветки” - Плекан, Ю. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Публікується нарис головнокомандувача санітарних справ уряду ЗУНР
(1919–1922) Я. Окуневського про Є. Петрушевича, а також подано авторський
коментар до нього. This is a publication of the profile of Ievhen Petrushevych by Iaroslav Okunevs’kyi,
who was the Commander in Chief responsible for sanitarian issues in the ZUNR government in 1919–1922. The publication is accompanied by the academic commentaries.