Осип Назарук і діяльність Пресових Бюро УНР і ЗУНР у Станиславові 1919 року - Сирота, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано діяльність пресових бюро УНР і ЗУНР у Станиславові 1919 р.,
О. Назарука як міністра преси і пропаганди УНР. The article investigates the activity of the UNR’s and ZUNR’s Press Bureaus in
Stanislaviv in 1919 and the role of Osyp Nazaruk as the State Secretary for Press and
Propaganda in the UNR government.