Участь Івана Кревецького у нацонально-визвольному русі в Галичині1918–1923 рр. - Федунишин, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
З’ясовано внесок Івана Кревецького у національно-визвольний рух в Галичині
в 1918 – 1923 рр., охарактеризовано його діяльність в редакції часописів “Республіка”, “Стрілець”, історичному журналі НТШ “Стара Україна”, а також –
Українському таємному університеті. The article explains Ivan Krevets’kyi’s contribution to the national liberation
movement in Galicia in 1918–1923 and describes his activities in the editorial boards of
the magazines Respublika and Strilets’ and historical journal of the Shevchenko Scientific
Society Old Ukraine as well as in the L’viv Underground Ukrainian University.