Світовий тренд української біохімічної науки (XI Український біохімічний конгрес) - Костерін, С.О.; Матишевська, О.П. (Вісник НАН України, 2014)
6—10 жовтня 2014 р. у Києві на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся черговий ХІ Український біохімічний
конгрес, організований Українським біохімічним товариством та Інститутом біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України за підтримки Національної
академії наук України, Міністерства освіти і науки України, Київського
національного університету імені Тараса Шевченка, та Федерації європейських біохімічних товариств.