Плідне співробітництво НАН України, КБ "Південне" та Міжнародної академії астронавтики (розширене засідання Координаційної ради з організації спільних робіт КБ "Південне" і наукових установ НАН України та спільне засідання НАН України і МАА) (Вісник НАН України, 2014)
6 листопада 2014 р. у приміщенні Президії НАН України відбулося розширене засідання Координаційної ради з організації спільних робіт ДП «КБ «Південне» і наукових установ Національної академії наук України та Українського регіонального відділення Міжнародної академії астронавтики.