Консорція і збереження біологічного розмаїття - Царик, Й. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2001)
Розглянуто роль консортивних досліджень під час розроблення методів збереження біологічного розмаїття на індивідуальному, популяційному та екосистемному рівнях. Some reflections on the role of consortive research during the elaboration of the methods of
biological diversity conservation on the individual, population and ecosystem levels are
demonstrated.