Просвітницько-економічні структури Радикальної партії в Галичині - Шкраб’юк, П. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Охарактеризовано просвітницько-економічні структури першої в Україні леґальної
політичної партії (РУРП), які діяли паралельно з іншими просвітницько-економічними
структурами в Галичині. The author characterizes educational and economic structures of the first in Ukraine
legal political party (Ruthenian-Ukrainian Radical party), which acted together with other
educational and economic structures in Galicia.