Роль “Просвіти” у розвитку української правової думки - Андрусяк, Т. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Охарактеризовано теоретичні основи правової культури та окреслено участь
Товариства “Просвіта” у поширенні правових знань в Галичині, розкрито відповідні
форми діяльності. The author characterizes theoretical basis of legal culture, describes the role of the
“Prosvita” society in the spread of legal knowledge in Galicia, and reveals its forms of
activity.