Богдан Якимович: бути собою, бути істориком - Лучук, Т.; Стеблій, Ф. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Висвітлено життя, наукову творчість та громадську діяльність Богдана Якимовича. On the life and scientific activities of Bohdan Yakymovych.