Символи адміністративно-територіальних утворень на українських землях під румунською окупацією в 1918-1940-х pp. - Гречило, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Following the First World War, a new administrative and territorial organization was introduced on the Ukrainian lands occupied by Romania. These structural units received new regional coats of arms. Despite the fact that the new symbols displayed no manifest political themes and mainly depicted the local fauna, flora or historic traditions of the fight against the Turkish invaders, these emblems, nevertheless, did not enjoy a high popularity in the regions. Після Першої світової війни на українських землях, які окупувала Румунія, був
запроваджений новий адміністративно-територіальний поділ і для цих утворень створено нові реґіональні герби. Хоча ці символи й не мали виразних політичних мотивів, а переважно відображали місцеву фауну, флору чи історичні традиції боротьби проти турецьких завойовників, однак особливої популярності на місцях вони так і не завоювали.