«Треті Фльорівські читання»: до 40-річчя відновлення історичного факультету / Інституту історії ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка - Чугаєва, І. (Сiверянський лiтопис, 2014)
15 жовтня 2013 р. в Інституті історії, етнології та правознавства імені О. М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка відбулася науково-практична конференція «Треті Фльорівські читання», що
стала вже традиційною. Вона була започаткована 2009 року і відбувається раз на
два роки.