Листи Михайла Могилянського до Шрага: фрагмент епістолярного діалогу (1908–1916 роки) - Демченко, Т.; Іваницька, С. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Робота являє собою наукову публікацію датованих 1908–1916 рр. листів уродженця
Чернігова, адвоката й громадського діяча М. Могилянського до І. Шрага. У листах, які
зберігаються у фондах Чернігівського історичного музею імені В. Тарновського, йдеться
про актуальні проблеми тогочасного громадсько-політичного життя Росії й України. Работа представляет собой научную публикацию датированных 1908–1916 гг.
писем уроженца Чернигова, адвоката и общественного деятеля М. Могилянского к
И. Шрагу. В письмах, которые хранятся в фондах Черниговского исторического музея
имени В. Тарновского, речь идет об актуальных проблемах общественно-политической
жизни России и Украины. The article is a scientific publication of the letters of native of Chernihiv, lawyer and the
public figure Myhailo Mohylyanskyi to I. Shrag, dated 1908–1916. The letters retain in the
funds of the Chernihiv Historical Museum, named by V. Tarhovskyi, and contain description
of actual problems of the political and public life of Russia and Ukraine at that time.