Серби Владиславичі в історії Російської імперії та Чернігівщини - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття розповідає про родину Владиславичів, життя представників якої пов’язане
з Чернігово-Сіверщиною, її внесок в економічний розвиток країни загалом і регіону
зокрема. Статья рассказывает о семье Владиславичей, жизнь представителей которой
связана с Чернигово-Северщиной, их вкладе в экономическое развитие страны в целом
и региона в частности. The article tells about the family Vladislavich, which life of representatives is connected
with Chernihovo-Severshchina, their contribution to economic development of the country
as a whole and the region in particular.