Учительська сторінка в біографії О.П. Довженка - Пригоровська, Л. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті розглянуті основні історико-біографічні факти, що характеризують
учительську діяльність всесвітньо відомого кінорежисера і письменника О. П. Довженка
в роки Першої світової війниі і значних соціально-політичних зрушень. В статье рассмотрены основные историко-биографические факты, характеризующие учительскую деятельность всемирно известного кинорежиссера и писателя
А. П. Довженко в годы Первой мировой войны и значительных социально-политических
сдвигов. The article is about the main historical and biographical facts of world famous film
director and writer A.P.Dovzhenko, which characterize his teaching activity during the First
World War and important social and political changes.