Андрій Жук і справа переселення Союзу визволення України за межі Австро-Угорщини (за матеріалами архіву УВАН) - Магурчак, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Висвітлюється переговорний процес між австро-угорською стороною і СВУ щодо
вирішення перебування останньої в межах Габсбурської монархії. Показаний внесок
Андрія Жука для відстоювання інтересів СВУ. Освещает переговорный процесс между австро-венгерской стороной и СОУ,
относительно решения пребывания последней в пределах Габсбурской монархии.
Показанный вклад Андрея Жука для отстаивания интересов СВУ. A voice process lights up between an avstro-ugorskoy side and SVU, in relation to the
decision of stay of the last within the limits of Gabsburskoy of monarchy. The rotined payment
of Andrіy Zhuka is for defending of interests of SVU.