Капітан-лейтенант Святослав Шрамченко: спроба біографії - Гриценко, І. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У біографічному нарисі на підставі багатьох джерел зроблено спробу представити
основні віхи життя та діяльності капітан-лейтенанта Святослава Шрамченка, відомого українського громадського та військового діяча, історика, філателіста. В биографическом очерке на основании многих источников сделана попытка представить основные вехи жизни и деятельности капитан-лейтенанта Святослава
Шрамченко, известного украинского общественного и военного деятеля, историка,
филателиста. Here is another attempt to make from the number of different sources a biographical essay,
which shown us major episodes in the life and activity of the captain-lieutenant Svyatoslav
Shramchenko (1893-1958), famous Ukrainian public and military authority, historian, stamp
collector.