ОУН і Німеччина: еволюція відносин - Марискевич, Т. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
У статті проаналізовано характер відносин між ОУН і Німеччиною напередодні та
в роки Другої світової війни, причини, які привели до кардинальних змін у політиці
ОУН і Німеччини. The article analyses relations between the Organisation of Ukrainian Nationalists and
Germany before and during World War II, as well as the reasons for radical changes in the
policies of the Organisation of Ukrainian Nationalists and that of Germany.