Отець Тимотей Бордуляк: роздуми онука - Бордуляк, Т. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Коротко розглянуто життєвий шлях відомого українського письменника і громадського
діяча о. Тимотея Бордуляка, проаналізовано його окремі твори. Особливу увагу звернуто на видання творів Т. Бордуляка і вшанування його пам’яті протягом останньої чверті століття. The life of the priest Tymotey Borduliak, a famous Ukrainian writer and public figure, is
briefly outlined. Some of his works are analyzed. Special attention is paid to the edition of
his works and his commemoration during the last quarter of the century.