Проблема ставлення до Польщі в концепціях українських націоналістичних організацій в кінці 20-х - на початку 30-х років XX ст. - Федик, І. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Статтю присвячено концепціям ставлення українських націоналістичних організацій
до Польської держави та її політики у період об’єднання націоналістичного руху та
становлення Організації українських націоналістів. Зазначене питання було важливим для розвитку цих структур, тому що його вирішення було одним із основних факторів, що започаткували процес їх злиття. The article covers the concepts of Ukrainian nationalists concerning Poland and its policies
in the time of consolidation of nationalism and the establishment of the Organization of
Ukrainian Nationalists. These concepts were important for the development of this organisation as they played important role in the development of Ukrainian nationalist movement.